Meny

Skiold arrangerte DISCO ON ICE lørdag 16 februar

Lørdag 16. februar arrangerte bandygruppa i Skiold Disco on Ice – for aller første gang! Takket være en håndfull gode hjelpere ble det en kveld fylt av lys, lyd og moro for barna.

2019-02-19
MortenBacke

Disco on ice!

 

Lørdag 16. februar arrangerte bandystyret i Skiold Disco on Ice – for aller første gang! Takket være en håndfull gode hjelpere ble det en kveld fylt av lys, lyd og moro for barna. Alle som hadde lyst var hjertelig velkomne, og vi så barn fra 3-4 år og opp til de store gutta på 13-14.

Fredrik Bekken stod for lys, musikk og røykmaskin (denne var veldig populær!), og alt utstyret ble sponset av Morten Skomsøy & Hydor – tusen takk. Lysene ble skrudd av, musikken ljomet utover isen, og så var det bare å riste løs. Den ene hit’en etter den andre sørget for at barna (og de voksne) hoppet og spratt rundt på isen, med store smil i ansiktet. Noen hadde til og med klinket til med discoantrekk eller en litt lysende pynt i hjelmen, så det ble ordentlig stemning på isen – så gøy å se!

På det meste var det ca 300 mennesker på isen, så det er vi veldig fornøyde med. Neste gang skal det bli enda flere!

For dem som trodde det skulle bli for skummelt å gå på disco på grunn av dansepress, kan vi glede dere med at det fint gikk an å ha det morsomt uten å danse! En gutt rapporterte f. eks at han ved kveldens avslutning hadde gått 6900 meter – i runder. Her er det med andre ord plass til alle som liker å gå på skøyter!

Kiosken var åpen, og med discokledde kioskvakter gikk salget så det suste. Pølser, popcorn, brus og kaffe – her var det mye å kose seg med. Vi hadde også gratis varm saft & en kakebit til alle barna som møtte opp – så alle fikk noe å varme seg på.

Vi takker alle de oppmøtte for en superkoselig kveld på isen sammen, og alle hjelperne for super innsats! Fredrik, Preben, Jannicke, Trude, Terje & Bente – dere er knall! Vi gleder oss allerede til neste sesong – og neste Disco on Ice! Vi håper å se enda flere da:)

Hilsen bandystyret i Skiold v/Ingerid Møller

Kalender

Juli
MTOTFLS
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket