Meny

Avslutning på Skiolds bandyskole!

Etter mange kalde kvelder, masse treninger, godt humør og utrolig mye god innsats er avslutningen på bandyskolen kommet. 

2017-02-22
MortenBacke

Bandysesongen 2016/2017 har vært god for Skiold. Det har vært 59 deltakere i alt på sesongens bandyskole, hvorav 11 av disse er jenter! Dette synes vi er kjempegøy - vi ønsker enda flere jenter på isen i årene som kommer. 

 

Treningene har foregått på mandager på Marienlyst. Her har det variert litt med antall fra gang til gang, men det har vært et snitt på ca. 20 stykker hver gang. Det har vært en fryd å se så mange barn kose seg på isen sammen med våre flotte instruktører. Her har de lært å gå fort på skøytene, de har lært å gå bakover, de har lært å skrense og de har ikke minst lært å spille bandy med kølle og ball.

 

Skiold retter en stor takk til Trine Melheim som hadde ansvar for bandyskolen før jul. Hennes engasjement og ståpåvilje har vært suveren å ha for klubben! Tusen takk!

Sammen med Trine har også Tone Farnes styrt skuta med stø hånd, ved siden av å være styreleder for Bandy i Skiold. Hun har blant annet ordnet varm saft til deltakere ved hver trening og fulgt med som den Bandymamma'n hun er - Takk skal du ha!

Det er et par andre som også fortjener en stor takk for hjelpen; Sverre Erling Nilsen, han er vel det nærmeste vi kommer Bandygudfaren i Skiold. Han er på isen oftere enn folk flest og har mye å lære bort til de unge håpefulle. Hans erfaring med bandy er uvurderlig for barna i Skiold og vi er svært takknemlige for innsatsen som er lagt ned.

Eplet faller ikke langt fra stammen sies det, og det ligger noe i det. Preben Nysæther Nilsen, Sverre Erlings sønn er også født med skøyter på beina. Han har i likhet med sin far bidratt som trener for ungene, samtidig som han selv spiller på Drammen Bandy. Her skorter det ikke på kvalitet blant trenern!

Terje Gran har bidratt i stor stil på årets bandyskole. Han er et rivjern av de sjeldne og har ikke mindre enn to fotballgrupper og to bandygrupper hvor han bidrar som trener og oppmann. Ved siden av dette er han også med på en allidrettsgruppe. At denne mannen har funnet tid til også å bidra på isen er smått utrolig, men vi bøyer oss i støvet og takker for glimrende innsats!

Ved nyttårstider valgte vi å danne en egen 2009-gruppe. Før sesongen hadde ikke Skiold et eget 2009-lag, men på grunn av stor pågang av gutter og jenter født i 2009 har vi nå kunnet klare å danne en egen gruppe også her. Her er Ole Christian Wølner trener med stor T. Disse skal også på cup for å spille sine først kamper sammen om ikke lenge. Tusen takk Ole Christian for bidragene dine!

Kalender

September
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket